1 sprawa = 1 temat
:ugeek: Witam wszystkich czy za kup tego auta jest trafiny. A brak nie których rzeczy jak tempomat automatyczne swiatła podgrzewanych fotele składane lusterka itp. Robi tam różnicę w cenie .? Jak autko wam się sprawuje po przjechaniu już kilku tyś. ? Samochód jest spory i śliczny ale mam dużo myśli czy było warto. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Hej,
Jak dla mnie było warto. Ja jestem zadowolony z tego co dostałem. Szkoda że nie ma tempomatu czy składanych lusterek, ale pogodziłem się z tym wiedząc że kupuje auto z niskiej półki cenowej :) mam gaz. Spalanie teraz przy mrozie i jeździe tylko w mieście wyszło mi 11.2L gazu co jest dobrym wynikiem jak dla mnie. Po zakupie wizcar z Ali mam też android auto i Apple car Play i śmiga to nawet. Zobaczymy co się będzie działo dalej. Może się sypać nie będzie :)
Gość
Gość
Re: Jestem nowym Nabywba BAIC 3

Post autor: Gość »

Dziękuję za informację.
Imię: Waldemar
Siemka

Jeszcze nie mam , ale w czerwcu powinienem mieć
Baic 3
Witam forumowiczów :D
Administrator
Imię: Radek
Auto/a: Fabia
Kontakt:
Administrator

Post autor: admin »

Witam na forum ale pamiętaj, że nowy wątek to nowy temat. Nie piszemy o różnych sprawach w 1. temacie.
Imię: Sławek
Witam wszystkich.
Od miesiąca jestem posiadaczem Beijing 3.
Zrobiłem konserwacje podwozia, zamontowałem listwy progowe i na tylny zderzak, zamontowałem wideo rejestrator, nałożyłem wosk na lakier.
Podłączyłem Wizcar-a żeby mieć android auto.
Czekam na chlapacze aż przyjdą z aliexpres.
Jestem zadowolony z auta.
Przesiadłem się z Astry H którą kupiłem w salonie i 14 lat jeździłem, Teraz Beijingiem z 10 lat mam zamiar jeździć.
Jeszcze raz pozdrawiam posiadaczy i przyszłych użytkowników.
Zapraszam do dzielenia się uwagami, spostrzeżeniami i wiedzą.
Grzegorz
Grzegorz

Post autor: Grzegorz »

Po konserwacji ,nie straciłeś gwarancji ?. Ja kupiłem w sierpniu, i nie otrzymałem od serwisu jasnej odpowiedzi że zachowam gwarancję. Mino że w salonie jak kupowałem poinformowano mnie że mogę go zakonserwować pod warunkiem że Baic zaakceptuje środki go konserwacji. Znalazłem firmę która to by zrobiła, przestawiłem jakimi środkami ona robi ,nie zakceptowali,przysłali nazwy rekomendowanych przez Baic. Zapytałem jeszcze raz czy jak zakonserwuje środkami rekomendowanymi przez Baic (podałem nazwy które oni mi przysłali) i do dziś nim odpowiedzi,dzwoniłem i nic. Więc jak to u Ciebie wygląda?
Imię: Beata

Post autor: Beata »

Witajcie,
za 2 tygodnie mam termin odbioru mojej 3, pytanie na co zwrócić uwagę?

Post autor: rafi993 »

Hej,
Najważniejsze moim zdaniem to sprawdzić jak chodzi skrzynia, a szczególnie redukcja podczas jazdy z biegu 3-4 na 2. Potrafi haczyc.
Baic 3
Baic 3

Post autor: Baic 3 »

Kupiłem w zeszłym roku w Auto Żoliborz a w styczniu dostałem . Od razu zamontowali mi gaz . Przy 17 tys km zaczął nierówno pracować silnik i jakiś wyciek się zrobił . 2 października wstawiłem do Auto Żoliborz w Łomiankach i do tej pory nie mam auta. Najpierw twierdzili do że do końca października zrobią a przedwczoraj powiedzieli że do końca listopada, bo części idą z Chin . Jak kupowałem mówili że coraz lepiej jest z częściami bo są fabryki na Węgrzech i powstaje serwis części w Gdańsku . Wcisnęli chyba kit . 20 dni walczyłem z nimi o samochód zastępczy. Auto Żoliborz odsyłał do Baic Polska a Baic Polska do Auto Żoliborz. Dopiero jak zacząłem im robić "reklamę" w internecie dali mi auto zastępcze . Miałem w przyszłym roku kupić jeszcze Baic 5 ale chyba sobie odpuszczę . Na głównym forum Baic ludzie piszą że i 3 i 5 bardzo się psują i bardzo długo trwają naprawy . Pozdrawiam
ODPOWIEDZ