Witam,
Czy ktoś posiadający Baica 3 może się wypowiedzieć na temat tego auta? Jak wrażenia? Może jakaś coś o awaryjnosci?
czesc mialem kilka problemow ale to z winy warsztatu nie sluchaja co sie do nich mowi teraz po przejechaniu4400km super jako z calosci na razie jeste bardzo zadowolony
Witam użytkowników 3 u mnie trzeba było wyregulować wybierak biegów ( ciężko wchodziła 2 i wsteczny) czekam na wymianę siłowników tylnej klapy ( jak jest mroźno nie chce się podnosić) i zobaczymy co wyjdzie z
wymianą prawej poduszki amora ( czasami puka na dziurach lub garbach) ale to takie ich przypadłości. Pozdrawiam
wymianą prawej poduszki amora ( czasami puka na dziurach lub garbach) ale to takie ich przypadłości. Pozdrawiam
Jestem po pierwszym, półrocznym przeglądzie, przebieg 4000 km, ogólnie auto nie sprawia problemów. Dwójka nie wchodziła, ale wyregulowali i auto śmiga. Wrześień-pazdziernik wizyta w serwisie na wymianę modułu radia i wyświetlacza. Będzie menu w języku polskim i większy wyświetlacz. Akcja serwisowa bezpłatna
.
Wybierak biegów reguluje serwis u mnie przestawili o 2 ząbki. Siłowniki wymienili, poduszkę też. Pozdrawiam.
Ja zapytaniem czy w nauce 3 otwieranie szyb jest podświetlone
Niestety przyciski do otwierania szyb nie są podświetlane