Witam kupiłem Baic 3 w salonie w Gdańsku. Na auto czekałem 7 miesięcy. Mam przejechane 5 tys km. Ana serwisie byłem 4 razy. Problem z redukcja biegów głównie chodzi o bieg 2. Najpierw byłem to prześladowali, drugi raz byłem to regulacja wybieraka, drugi raz jest wymieniana taśma od poduszki powietrznej bo lampka się świeciła. Obecnie nie ma auta już 1.5 tygodnia, dostałem zastępcze tipo, będą wymieniać olej w skrzyni biegów który jeszcze nawet nie został wysłany przez importera. Pytałem czy można wlać olej który mają na miejscu o takich samych parametrach to że nie bo stracę gwarancję. Zastanówcie się dokładnie bo czytam różne fora i nie tylko ja mam ten problem . Pewnie przed świętami a i może przed Nowym rokiem nie odbiorę auta..?
Od niemal 2 lat jestem użytkownikiwm Baic3. W momencie zakupu zapewniano mnie,że za ok 2-3 miesiące będzie zrobiona aktualizacja systemu audio. Od początku nie mogę się "doprosić" tej aktualizacji. Brak polskiego menu,radio odbiera tylko w mieście,po wyjeżdzie z miasta gubi fale. Totalna porażka. Skrzynia biegów także pozostawia dużo do życzenia,biegi"haczą",kiepsko wchodzą. Mimo "regulacji" w ASO lekko się poprawiło,ale do przyjemności z jazdy jest bardzo daleko.Jednym słowem PORAŻKA !!! 
Proszę zakładać nowe tematy a nie dopisywać wszystko do 1. wątku.
1. sprawa = 1. temat
1. sprawa = 1. temat
Czy udało się coś w temacie tej awarii w serwisie uzyskać? Czy autko już odebrane?Baic 3 pisze: ↑23 października 2025, 20:07 - czw Gdy w serwisie pytałem czy czasem to nie jest od gazu bo potrzebuje wyższej temperatury żeby się bez problemu przełączył to byli opryskliwi, że sami dojdą co mu jest i że nie mają takiej informacji żeby to przez instalację LPG. Ale jestem pewien że to przez gaz bo już wycofują się z LPG w Baicach 3
Instalacja LPG już od jakiegoś czasu jest wycofana z modelu Baic 3.
Nie da się zamówić czy kupić tego auta z LPG
Nie da się zamówić czy kupić tego auta z LPG
Tak, wiem, ale kolega miał przeboje z Baic w temacie naprawy auta. Ciekawi mnie czy udało się doczekać końca w tym temacie i czy finalnie auto naprawili.
Witaj!
Gratulacje zakupu BAIC 3! Jeśli chodzi o brak niektórych opcji jak tempomat, automatyczne światła czy podgrzewane fotele, to faktycznie różnica w cenie może być zauważalna, ale wiele zależy od Twoich priorytetów – jeśli jeździsz głównie w mieście, brak tempomatu może nie przeszkadzać. Co do auta – z opinii użytkowników wynika, że BAIC 3 sprawuje się przyzwoicie w codziennej jeździe, jest przestronne i komfortowe, ale warto monitorować elektronikę i serwisować regularnie. Po kilku tysiącach km wiele osób jest zadowolonych, więc generalnie warto, jeśli odpowiada Ci cena i wyposażenie.